EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Cases & referenties

EKB Nederland heeft een divers klantportfolio voor veel verschillende opdrachten. Wat alle opdrachtgevers gemeen hebben, is de duurzame relatie met ons. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we trots op!
Wat onze klanten zeggen!
''Prettige manier van samenwerken, proactief en professioneel. Met een echte hands-on mentaliteit werd EKB Nederland meteen concreet en zorgden ze voor het beste resultaat!''

John de Laat | Operationeel Directeur Leeuwerik Plaat B.V.

Wat onze klanten zeggen!
'Prettig om een expert te hebben die ons bijstaat en ervoor heeft gezorgd dat onze energiecase optimaal is ingericht en ingericht blijft'

Frans-Jozef Maas | CEO van IGO-POST

'EKB Nederland is voor alle vestigingen van Van Enckevort Groothandel een grote toegevoegde waarde. Ze zijn continue bezig om de hoogst haalbare financiële voordelen te behalen, waarbij we volledig worden ontzorgt!'

Leo Verstraelen | Financieel Directeur, Van Enckevort Groep

'Een specialist die zorgt voor de juiste strategie en een optimale uitvoering en beheer, wij zijn ambassadeur!'

Paul Berden | Algemeen Directeur Berden Mode en Wonen

'Wij hebben het complete energiebeheer voor al onze vestigingen door het hele land uitbesteed aan EKB Nederland, want energiemanagement is een écht specialisme en EKB ontzorgt FOOX hierin volledig!'

Sjoerd Vreke | Controller FOOX

'De verwachtingen van onze samenwerkingen waren hoog en zijn in de praktijk meer dan waargemaakt!'

Peter Eck | Directeur Financiën MeanderGroep Zuid-Limburg

'EKB Nederland heeft ons enorm geholpen bij de transitie naar duurzaam produceren!'

Gerbrand van Veldhuizen | Directeur vanRijsingengreen B.V.

Berden Mode en Wonen

De geoptimaliseerde inkoopstrategie heeft de energiekosten van Berden B.V. gereduceerd met 11%

Lees meer over Berden Mode en Wonen

Amac

Met een optimale inkoopstrategie en compleet energiemanagement behaalt EKB Nederland financiële voordelen voor alle vestigingen van Amac.

Lees meer over Amac

Plato Group B.V.

De samenwerking tussen EKB Nederland en Plato Group B.V. zorgt voor een optimale energiestrategie die aansluit bij de bedrijfsstrategie, energiekosten bespaart en tevens zorgt voor een transitie naar duurzame energieopwekking.

Lees meer over Plato Group B.V.

Leeuwerik Plaat B.V.

Met het afsluiten van een terugleveringscontract en besparende maatregelen zijn de energiekosten van Leeuwerik met €27.000 per leveringsjaar gedaald.

Lees meer over Leeuwerik Plaat B.V.

RADAR Zorggroep

EKB Nederland verzorgt in samenwerking met RADAR, het gehele operationele, administratieve en financiële beheer van alle energie en energie gerelateerde zaken voor RADAR. Tevens ondersteunt EKB Nederland RADAR met het voldoen aan alle actuele wet- en regelgeving zoals het uitvoeren van de EED audit en voldoen aan de Informatieplicht in het kader van de Wet Milieu.

Lees meer over RADAR Zorggroep

Van den Broek Metaal B.V.

De samenwerking tussen Van den Broek Metaal en EKB Nederland heeft ertoe geleid dat Van den Broek Metaal volledig ontzorgd wordt met betrekking tot alle energie- en energiegerelateerde zaken.

Lees meer over Van den Broek Metaal B.V.

TopParken

EKB Nederland heeft voor TopParken een substantiële besparing weten te realiseren en daarnaast worden zij ontzorgd op het gebied van mutaties en factuurcontrole.

Lees meer over TopParken

GaiaZOO

Niet alleen is het energiemanagement en de bijbehorende kosten zo optimaal mogelijk geregeld er is ook bekeken hoe GAIA Zoo zo duurzaam mogelijk met haar energiebehoefte kan omgaan.

Lees meer over GaiaZOO

vanRijsingengreen B.V.

EKB Nederland en vanRijsingengreen B.V. zijn samen constant bezig om de doelstelling om duurzaam te produceren te verwezenlijken.

Lees meer over vanRijsingengreen B.V.