EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Energietransitie

De energiemarkt zit tegenwoordig behoorlijk complex in elkaar.
Tegen welke energie vraagstukken loopt u aan?
EKB Nederland lost ze samen met u op!

Veranderingen in uw bedrijfssituatie

Uw energiezaken zijn sterk onderhevig aan veranderingen, dus ook de energiekosten voor uw bedrijf. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met leegstand, verhuizingen of een groeiend energieverbruik?

Lees meer over Veranderingen in uw bedrijfssituatie

Energietransitie

Uw bedrijf is toekomstgericht en wil investeren in duurzaamheid. EKB Nederland steunt en adviseert u bij deze energietransitie. Onze aandacht en investeringen zorgen voor continuïteit, onafhankelijkheid en kostenbesparing op de lange termijn!

Lees meer over Energietransitie

Energiebelasting

Het clusteren en terugvorderen van energiebelasting is complexe materie. EKB Nederland neemt dit volledig voor u uit handen en zorgt dat u niet onnodig veel betaalt aan energiebelasting!

Lees meer over Energiebelasting

Energiekosten besparen

EKB Nederland analyseert en optimaliseert uw totale kosten voor energie. Niet alleen vanwege een aantoonbaar betere inkoopdeal dan u zelf kunt realiseren, maar juist ook door alle overige beïnvloedbare componenten optimaal af te stemmen.

Lees meer over Energiekosten besparen

Veranderingen energiecontract

Uw zakelijke energiecontract is onderhevig aan veranderingen. Het loont om hier tijdig op te anticiperen op, ook als deze wijzigingen nog wat verder voor u uit liggen. EKB Nederland helpt u hier graag bij!

Lees meer over Veranderingen energiecontract

Subsidies & Energiewetgeving

Met steeds scherpere voorwaarden stimuleert de overheid de energietransitie van fossiele energie naar duurzaamheid. Bent u benieuwd wat de energiewetgeving specifiek betekent voor uw bedrijf?

Lees meer over Subsidies & Energiewetgeving

Energielabel-verplichting

Vanaf 1 januari 2023 dient ieder bedrijf te voldoen aan de wettelijke Energielabel C-verplichting, hier leest u met welke beproefde aanpak EKB zorgt dat u binnen no-time voldoet aan alle wensen en eisen vanuit het RVO.

Lees meer over Energielabel-verplichting