EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Energiekosten besparen

EKB Nederland garandeert u besparing van energiekosten

Wist u dat er binnen energiemanagement meer dan 40 beïnvloedbare componenten zijn waarmee u de energie prestaties van uw organisatie kunt verbeteren en daarmee energiekosten kunt besparen voor uw bedrijf? Slechts een klein deel van de energie grootverbruikers en multisites benut al deze mogelijkheden om maximaal resultaat uit hun energiemanagement te halen.

Ook voor uw bedrijf zijn er waarschijnlijk kansen om energiekosten te besparen. EKB Nederland vertelt u graag welke kansen dat zijn en garandeert kostenbesparing!

Verlaag direct de energiekosten van uw bedrijf!

In ons gratis advies energiekosten besparen leest u hoe uw bedrijf eenvoudig kan bezuinigen.

  • Leveringskosten reduceren
  • Netwerkkosten beperken
  • Energiebelasting en heffingen verlagen
  • Gegarandeerde kostenbesparing

Waarom het besparen van energiekosten voor uw bedrijf van belang is

Omzet verhogen en kosten verlagen, een alom bekende regel om een gezond bedrijfsresultaat te boeken. Uw omzet raakt uw core-business. Veel van uw kosten niet, maar ondanks kan de invloed heel groot zijn voor uw uiteindelijke rendement. Daarom is het van belang om uw energiekosten beheersbaar en betaalbaar te houden en maximaal te besparen waar mogelijk.

EKB Nederland analyseert en optimaliseert uw totale kosten voor energie. Niet alleen vanwege een aantoonbaar betere inkoopdeal dan u zelf kunt realiseren, maar juist ook door alle overige beïnvloedbare componenten optimaal af te stemmen.

Uw totale energiekosten bestaan namelijk uit veel meer dan alleen de levering van energie. Sterker nog: uw netwerkkosten, gecontracteerd vermogen, energiebelastingen en allerlei andere componenten hebben veel meer invloed op uw totale energiekosten.

Wat onze klanten zeggen!
'Kennis van zaken en volledige ontzorging. EKB Nederland is een volledig onderdeel van ons inkoop- en beheerproces!'

Gerard Hermsen | Financieel Directeur EuroParcs

Wat onze klanten zeggen!

Hoe kunt u besparen op uw energiekosten?

Er zijn verschillende manieren waardoor u kunt besparen op uw energiekosten: