EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Samenvoegen van aansluitingen

Bespaar onnodige kosten door het samenvoegen en clusteren van energie aansluitingen

Als uw organisatie een tweede elektriciteitsaansluiting of gasaansluiting nodig heeft en deze laat installeren, dan betekent dit automatisch dat u een aantal kosten dubbel gaat betalen. Zo betaalt u voor iedere aansluiting aan uw netbeheerder de netwerkkosten en aan uw energieleverancier de leveringskosten van uw gas en elektra.

Ook betaalt u in principe 2 keer de energiebelasting en heffingen vanuit de overheid, terwijl dit in veel gevallen volstrekt overbodig is! Door de aansluitingen op papier samen te voegen en te clusteren kunt u duizenden euro’s besparen.

De energie experts van EKB Nederland adviseren u graag over de mogelijkheden en begeleiden u bij het samenvoegen en clusteren van aansluitingen.

Wat onze klanten zeggen!
'EKB Nederland is voor alle vestigingen van Van Enckevort Groothandel een grote toegevoegde waarde. Ze zijn continue bezig om de hoogst haalbare financiële voordelen te behalen, waarbij we volledig worden ontzorgt!'

Leo Verstraelen | Financieel Directeur, Van Enckevort Groep

Wat onze klanten zeggen!

Is uw tweede elektra- of gasaansluiting noodzakelijk?

Voordat u investeert in een extra aansluiting voor gas of elektra, is het van belang te onderzoeken of de uitbreiding wel noodzakelijk is. Wellicht zijn er mogelijkheden om de bestaande installatie te laten verzwaren en hoeft u geen extra aansluiting te laten installeren.

Indien een uitbreiding wel noodzakelijk is, dan is het verstandig te onderzoeken of u de aansluitingen kunt clusteren om te voorkomen dat u teveel energiebelasting betaalt.

Lees meer over het clusteren van energiebelasting

De voordelen van het samenvoegen of clusteren van uw energie aansluitingen:

  • U betaalt minder energiebelasting
  • U beperkt factuurstromen en factuurhandelingen voor uw organisatie
  • U creëert meer overzicht en een beheersbare energieportefeuille

EKB Nederland adviseert en ontzorgt u bij het clusteren van aansluitingen

Wilt u advies over de uitbreiding van uw huidige aansluiting, de aanschaf van een nieuwe aansluiting en de mogelijkheden om energie aansluitingen te clusteren? Dan biedt een gesprek met een van onze specialisten zeker uitkomst!