EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Case uitgelicht: energie-audit Ouwehands Dierenpark

Vanzelfsprekend heeft Ouwehands Dierenpark duurzaamheid hoog in het vaandel staan! Om verdere kansen op te speuren om nóg duurzamer te worden heeft Ouwehands EKB opdracht gegeven voor het uitvoeren van een uitgebreide energie-audit.

 

Ouwehands Dierenpark valt onder het Activiteitenbesluit Milieubeheer en dient derhalve energiebesparende maatregelen uit te voeren. Dat komt goed uit, want Ouwehands legt de duurzaamheidslat voor zichzelf namelijk nóg hoger. Want duurzaamheid en een Dierenpark gaan natuurlijk hand in hand!

 

Zo is Ouwehands al jaren Green Key gecertificeerd, dit betekent dat Ouwehands de hoogste normen voldoet die Green Key (het grootste duurzaamheidskeurmerk voor de toeristische en recreatieve branche in Nederland) stelt.

 

Ouwehands heeft EKB Nederland gevraagd om met het uitvoeren van een uitgebreide energie-audit verdere kansen op te speuren om nóg duurzamer te worden. Uiteraard voert EKB deze leuke opdracht met veel enthousiasme uit. In navolging op Gaia ZOO is EKB er trots op dat we een tweede Dierentuin als opdrachtgever hebben mogen verwelkomen!