EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Energie-KEES zorgt voor een 100% gesubsidieerde energie-audit voor het MKB (SVM-subsidie)

EKB heeft EnergieKEES als merknaam gelanceerd voor ondernemers die in aanmerking komen voor de SVM-subsidieregeling vanuit het RVO (de Rijksoverheid). Indien je als MKB-ondernemer een energieverbruik hebt van minder dan 50.000kWh en 25.000m³, dan kom je in aanmerking voor deze SVM-subsidie.

Lees hieronder hoe Energie-KEES de SVM-subsidie extra interessant maakt voor MKB-ondernemers, want KEES zorgt ervoor dat een energiescan en energie-bespaaradvies zelfs 100% gesubsidieerd wordt.

De overheid heeft de Subsidieregeling Verduurzaming MKB (SVM) in het leven geroepen om MKB ondernemers te helpen hun onderneming te verduurzamen. Dit helpt MKB ondernemers direct en structureel kosten te besparen en de overheid hun doelen voor het klimaatakkoord te behalen.

Met de SVM subsidie kun je als MKB ondernemer een erkend energieadviseur inhuren voor een energie-besparingsadvies op maat t.w.v. € 950,00. De overheid betaalt hier 80% van, en wij van EKB en EnergieKEES betalen de rest. Om hiervoor in aanmerking te komen dien je tenminste 1 energiebesparende maatregel, groot of klein, uit het adviesrapport te nemen.

De regeling loopt van 1 oktober 2021 tot en met 30 september 2022. Maar de pot heeft een bodem, dus ben er snel bij en profiteer. Ga direct naar www.energiekees.nl en check binnen 30 seconde of jij als MKB-er voor deze SVM-subsidieregeling in aanmerking komt!

Subsidiepot van 28 miljoen euro

Wees er snel bij!
Wie het eerst komt…..

 

terug naar het artikel-overzicht
Maak een afspraak

Samen met één van onze van onze energie adviseurs de (SVM)subsidiemogelijkheden bespreken?