EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Factuur Joulz meetdiensten controleren

Een factuur van Joulz, klopt dit?

De eerste facturen van Joulz (was Stedin meetbedrijf) zijn verstuurd. Ondanks alle publiciteit, als ook ons eerdere bericht, is er soms nog wat onduidelijkheid. We kunnen ons voorstellen dat bedrijven willen controleren dat het toch niet om bijvoorbeeld een spookfactuur gaat!

Alleen de naam, website en e-mail zijn aangepast, al de rest is ongewijzigd. Dus gewoon hetzelfde postadres, KvK en IBAN nummer, maar ook de dienstverlening die u gewend bent!

Joulz Meetbedrijf B.V.
Postbus 393, 3000 AJ Rotterdam
Internet: www.joulzdiensten.nl
Telefoonnummer: 088-8963393
Emailadres: klantservice@joulz.nl
KvK 30167971
BTW NL.8097.841.05.B01
IBAN NL71ABNA0256528780

Wat doen meetdiensten?

Misschien dacht u tot nu toe niet zo na over de facturen en is dit een aanleiding om uw energiekosten eens nader te bekijken. Waar betaalt u voor en wat heeft u eraan?

Om optimaal energiemanagement te verkrijgen, is inzicht in uw energieverbruik een absolute must. Hoe meer inzicht u heeft, des te groter is uw invloed op de uiteindelijke energiekosten. Daarom is functionaliteit bijna net zo belangrijk als het tarief voor meetdiensten.

Denk daarbij aan:

  • Realtime inzicht in uw exacte energieverbruik
  • Inzicht in uw piekbelasting en gecontracteerd vermogen
  • Signaleren van verbruik- en seizoentrends
  • Benchmark met branchegenoten
  • Natuurlijk meer dan marktconforme tarieven

Het is verstandig om deze situatie aan te grijpen en de specifieke mogelijkheden voor uw organisatie te bekijken! Dit geldt overigens ook wanneer u een ander meetbedrijf heeft.

Wilt u het maximale rendement uit uw energiemanagement halen? Lees dan hier verder en bepaal samen met ons uw doelstellingen!

terug naar het artikel-overzicht