EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Masterclass Energietransitie voor bedrijven

Oppervlaktetechniek is belangrijker dan ooit!

Zonder oppervlaktetechnologie, geen producten. Oppervlaktebehandeling is van essentieel belang voor de gehele maakindustrie. Op SURFACE Campus 2018 blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van oppervlaktetechnologie.

De komende editie vindt plaats van dinsdag 13 t/m donderdag 15 november in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. Meer dan 175 aanbieders tonen in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch hun oplossingen, technologieën, machines en bewerkingen voor oppervlaktebehandeling. Hierbij komen niet alleen alle materialen maar ook alle vakgebieden aan bod. Van staal, rvs, aluminium en kunststof tot hout, glas, beton, composieten, hybride en 3D-geprinte materialen. En van het reinigen en voor- en nabehandelen tot het aanbrengen van metallieke deklagen.

Masterclass:
Specifiek op deze beurs is EKB Nederland gevraagd om een Masterclass energiemanagement te geven. Kevin Peters, directeur, zal met gepaste trots deze masterclass energiemanagement op dinsdag 13 november om 11.30 uur verzorgen. De Masterclass staat in het teken van de energietransitie en wat dit voor u als ondernemer, al dan niet werkzaam in de oppervlaktetechnologie, voor impact heeft.
Door op onderstaande button te klikken, ontvangt u na afloop, de Masterclass presentatie vol gratis inzichten handig via email!

 

 

 

Bezoek de EKB Nederland stand:
Wij presenteren u graag onze dienstverlening, en beantwoorden uw ondernemersvraagstukken in onze stand. Deze is te herkennen aan de Eiffeltoren en gelegen naast de stand van ION. (Hal 7 – Stand: 7e64).

De toegang tot Surface campus 2018 is gratis. U kunt u hier registreren.
Wij zien u graag op 13, 14 of 15 november in de Brabanthallen te ’s-Hertogenbosch!

terug naar het artikel-overzicht