EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

EKB bos Bolivia

Duurzaamheid en CO²-reductie staat bij EKB Nederland hoog in het vaandel. Precies daarom willen wij optimaal waarborgen dat iedere geïnvesteerde euro van onze opdrachtgevers daadwerkelijk optimaal wordt besteed in een duurzaam project!

Het EKB Nederland Smart Forest Project in Bolivia is zo’n project. Natuurlijk vanwege de CO₂ compensatie die we met het project realiseren, maar ook omdat het lokale boeren in staat stelt inkomsten te genereren aan de verbouwing van cacao- en koffieplantages.

Hierdoor wordt er bijgedragen aan een beter klimaat en bovendien ook lokale werkgelegenheid gecreëerd en gestimuleerd in een duurzaam ontwikkelingsproject. Exact de reden waarom het EKB Smart Forest Project met de hoogste norm (Gold Standard) is gewaardeerd en gecertificeerd, op deze wijze leveren we – samen met onze opdrachtgevers – daadwerkelijk een positieve bijdrage aan een betere toekomst!


Overcompensatie door EKB Nederland
Dat het ons intrinsiek te doen is om het creëren van een betere wereld staat vast! Om deze motivatie expliciet te maken, kiest EKB ervoor om standaard 10% over te compenseren van de totale CO₂ compensatie die opdrachtgevers via het EKB Nederland Smart Forest Project in Bolivia organiseren. Samen voor duurzaam, gewoon omdat het moet!