EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Team EKB

Jorg Groenen

Jorg Groenen, Operationeel Manager

Jorg Groenen had reeds jarenlange ervaring in operationele managementfuncties, voordat hij in 2012 toetrad bij EKB Nederland.

In zijn huidige rol als Project Manager is hij betrokken bij complexe vraagstukken van grootverbruikers en multisites. Hij is daarbij operationeel eindverantwoordelijk en zorgt dat de vooraf gemaakte doelstellingen in de praktijk gerealiseerd worden. Analyseren en de vertaalslag maken naar concrete oplossingen zijn zijn grootste kracht.

Naast zijn rol als Project Manager heeft Jorg zich gespecialiseerd in energiebelasting. Ingewikkelde vraagstukken over het clusteren, terugvorderen en voorkomen van onnodige energiebelastingen liggen primair op zijn bord, omdat Jorg kennis heeft van alle relevante spelregels.
Jorg Groenen

Wouter Polman

Wouter Polman, Energie expert

Wouter Polman heeft jarenlange ervaring in adviesfuncties richting middelgrote organisaties, deze ervaring zet hij sinds 2013 dagelijks in als Energieconsultant bij EKB Nederland.

Met zijn generieke kennis over de energiemarkt is Wouter in staat om inzicht te creëren in de mogelijkheden om energiekosten binnen organisaties blijvend te verlagen.

Wouter is direct in zijn communicatie en resultaatgericht, zonder concessies te doen aan de relatie die hij opbouwt met opdrachtgevers van EKB Nederland. Zijn enthousiasme en gezonde dosis humor spelen daarin een belangrijke rol.
Wouter Polman

Josette Hendrikx

Josette Hendrikx, Financieel Manager & Inkoop

Josette Hendrikx is sinds 2011 werkzaam bij EKB Nederland. Ze heeft in al die jaren veel kennis en expertise opgebouwd van de energiewereld en vooral ook in de onderliggende key-processen. Kwaliteit, borging en continuïteit zijn daarbij continue haar belangrijkste principes.

Als kracht van het eerste uur is het logisch dat Josette nog steeds betrokken is bij veel processen die zich binnen de organisatie afspelen, steeds met als doel om zaken verder te optimaliseren. Sinds 2019 ligt de primaire verantwoordelijkheid van Josette bij alle financiële zaken binnen EKB Nederland. Adequaat omgaan met de actuele stand van zaken en messcherp de toekomst in de gaten houden is daarbij aan Josette meer dan toevertrouwd.

Naast haar financiële rol ondersteunt Josette bij alle inkoopprocessen. Zowel qua onderliggende raamovereenkomsten als het volgen van beursontwikkelingen en al dan niet innemen van posities op de energiebeurzen, waarbij ze de inkoopstrategie van onderliggende opdrachtgevers centraal stelt.
Josette Hendrikx

Coen van Hulst

Coen van Hulst, Energie expert

Coen van Hulst is mede-oprichter van EKB Nederland. Met zijn ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening en natuurlijk in de energiemarkt is hij een expert als het gaat om op maat gemaakte oplossingen voor opdrachtgevers van EKB Nederland.

Daarbij creëert hij inzicht in alle aspecten van het beheer van een energiecasus, afgestemd op de specifieke behoeften van de opdrachtgever.

Coen is in zijn dagelijkse rol en met veel enthousiasme betrokken bij de EKB-klanten van het eerste uur en zorgt ook voor nieuwe opdrachtgevers die we kunnen helpen bij hun energiezaken én natuurlijk de energietransitie.
Coen van Hulst

Kevin Peters

Kevin Peters, Directeur

Kevin Peters is samen met Coen van Hulst de oprichter van EKB Nederland. Hij is voornamelijk georiënteerd op het verder ontwikkelen van het bedrijf op strategisch niveau. Centrale vraag bij deze doorontwikkeling: welke waarde voegt EKB Nederland hierbij toe aan bestaande en nieuwe opdrachtgevers?

Ook ligt zijn passie bij het schetsen van inkoopscenario’s, afgestemd op de strategie en toekomstvisie van opdrachtgevers van EKB Nederland.

Kevin is een professionele gesprekspartner en houdt ervan om collega’s, opdrachtgevers en relaties uit te dagen door het beste in hen zelf naar boven te halen. ‘Eager zijn’ is een kenmerkende uitspraak van hem.
Kevin Peters

Rob Driessen

Rob Driessen, Energie Expert

Rob Driessen werkt sinds 2020 bij EKB Nederland als consultant. Hiervoor is Rob 9 jaar in de staalbranche actief geweest en kan hierdoor goed meedenken bij eventuele praktische vraagstukken.

Rob houdt van positiviteit en is voor zijn opdrachtgevers altijd op zoek naar nieuwe kansen en mogelijkheden in de energiemarkt. Daarnaast is hij altijd op de hoogte van nieuwe mooie ontwikkelingen rondom duurzaamheid. Goed luisterend naar de wensen van de opdrachtgever kan Rob met 100% energie helpen bij de energiemonitoring én ondernemers helpen bij het stapsgewijs verduurzamen van hun onderneming.
Rob Driessen

Kevin van Pol

Kevin van Pol, Consultant Energietransitie

Kevin van Pol is de jongste welp van het team. Hij is in de zomer van 2018 afgestudeerd aan Zuyd hogeschool te Sittard. Hier heeft hij de opleiding People and Business Management gevolgd, met businessmanagement als uitstroomprofiel.

Tijdens zijn afstudeerstage bij een bedrijf in de ondergrondse infratechniek heeft hij een scriptie geschreven over warmtenetten. Hierdoor is hij heel erg geïnteresseerd geraakt in de energietransitie en alle duurzame oplossingen hierom heen.

Deze interesse wil Kevin overdragen op de zakelijke markt. Namens EKB Nederland ondersteunt en adviseert hij bedrijven bij het realiseren van een duurzame onderneming. Op basis van de wensen en behoefte van de klant zoekt hij naar een duurzame oplossing en de daarbij behorende subsidies. Samen met EKB Nederland wil Kevin de CO2 uitstoot in de zakelijke markt zoveel mogelijk reduceren.
Kevin van Pol

Wilma Liebregts

Wilma Liebregts, Servicedesk medewerker

Binnen EKB vervult Wilma de rol van Servicedesk Medewerker en is zij verantwoordelijk voor de operationele activiteiten bij onze opdrachtgevers. Hands-on klantvragen beantwoorden en opdrachtgevers in alle gevallen tevreden stellen, dat zijn de dingen waar Wilma energie uit haalt.

Wilma heeft tijdens haar vorige job bij Alius al de nodige ervaring in de energie- en duurzaamheidswereld opgedaan. Deze kennis en ervaring komen heel goed van pas in haar rol binnen onze organisatie.

Wilma zorgt met een frisse blik, handen-uit-de-mouwen-mentaliteit en zorgvuldige aanpak voor een kwalitatieve invulling van de werkzaamheden voor de opdrachtgevers van EKB!
Wilma Liebregts

Manon Elsevier

Manon Elsevier, Intern projectmanager

Manon Elsevier heeft is reeds vele jaren actief in de energiebranche. Door diverse functies bij verschillende energieleveranciers en -adviesbureaus heeft ze een ruime ervaring opgedaan en kent ze de alle facetten en processen binnen deze branche op haar duimpje.

Vanwege de groei van EKB Nederland is ze - naast haar eigen activiteiten - sinds 2020 werkzaam bij EKB Nederland voor in het opvangen van de pieken in de operatie en het uitvoeren van diverse projectmatige zaken op het gebied van duurzaamheid en subsidies.

Flexibiliteit, nauwkeurigheid en klantgerichtheid zijn de kernwaarden die bij Manon passen!

Marcel Meppelink

Marcel Meppelink, Commercieel Directeur

Marcel Meppelink heeft zowel als ondernemer als in diverse managementfuncties ruime ervaring binnen de zakelijke dienstverlening.
Naast het aansturen van zijn team is hij mede verantwoordelijk voor de strategische koers van EKB Nederland.

Marcel volgt nauwlettend de ontwikkelingen in de markt, vertaalt deze naar toegevoegde waarde en gelooft daarbij in langdurige relaties die zijn gebaseerd op vertrouwen en win-win.

Marcel heeft een positieve insteek en een "can do" mentaliteit. Als ervaren gesprekspartner weet hij mensen te betrekken en samen te brengen.
Marcel Meppelink