EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Energiemanagement

Energiemanagement

Energiemanagement bespaart uw bedrijf onnodige kosten

Energiemanagement omvat de gehele energiesituatie binnen uw organisatie, van het beheren van de aansluitingen en inkoopstrategie tot interne distributie en verbruik. Goed energiemanagement levert energie- en kostenbesparing op. EKB Nederland zorgt dat u deze zaken optimaal heeft geregeld, zodat er niet onnodig veel geld verdampt.

De energiekosten van uw bedrijf verlagen?

Download ons gratis whitepaper en lees hoe u eenvoudig kosten kunt besparen.

 • Meer inzicht in energieverbruik
 • Optimale energiestrategie
 • Bespaar onnodige kosten
 • Volledige ontzorging

Juist daarom kiezen veel bedrijven voor een samenwerking met EKB Nederland: wij helpen je het energiemanagement volledig op orde te krijgen met deskundig energieadvies. En omdat onze experts veel kennis en ervaring hebben op het gebied van onafhankelijk energieadvies, levert dat altijd meer op dan het kost. Pure winst dus!

Bedrijven die energiemanagement goed op orde hebben boeken besparing op energiekosten, de voordelen van optimaal energiemanagement binnen uw organisatie zijn immers groot:

 • U heeft inzicht in verbruik en weet waar uw energie naartoe gaat
 • Hierdoor kunt u uw verbruik mogelijk beïnvloeden en uw energieverbruik verlagen
 • Door periodieke metingen heeft u inzicht in effecten van energiebesparingsmaatregelen
 • Een goede energie inkoopstrategie levert financiële voordelen op
 • U houdt inzicht en grip op de betaalbaarheid van uw energiekosten
 • Maximaal rendement uit alle beïnvloedbare factoren van uw energiestrategie
Wat onze klanten zeggen!
''Een gigantisch resultaat, volledige ontzorging en één aanspreekpunt.' '

Leo Verstraelen | Financieel Directeur Van Enckevort Groothandel

Wat onze klanten zeggen!

Benut uw bedrijf alle mogelijkheden van energiemanagement?

Wist u dat er binnen energiemanagement meer dan 40 beïnvloedbare componenten zijn waarmee u de energie prestaties van uw organisatie kunt verbeteren? En dat slechts een klein deel van de energie grootverbruikers en multisites al deze mogelijkheden benutten om het maximale resultaat uit hun energiemanagement te halen. Ook voor uw bedrijf zijn er waarschijnlijk optimalisatie mogelijkheden!

EKB Nederland analyseert deze optimalisatie mogelijkheden voor uw organisatie en voorziet u van een energieadvies op maat. Grofweg zijn de beïnvloedbare componenten van uw totale energiekosten verdeeld over 3 hoofdcategorieën, namelijk:

 1. Energielevering
 2. Netwerkkosten
 3. Energiebelasting

Bij ons gedegen en onafhankelijk energieadvies worden alle factoren van bovenstaande energiekosten geanalyseerd en beïnvloed, dat vormt de basis van ons effectief energiemanagement.

EKB Nederland neemt energiemanagement volledig uit handen

EKB Nederland heeft veel ervaring met onafhankelijk energieadvies en energiemanagement. Wij zorgen ervoor dat alle beïnvloedbare componenten worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Indien gewenst realiseren we ook een 0-meting van uw energiecasus, zodat er een goed fundament ligt om toekomstige energiereductie te meten en energiemanagement zo optimaal mogelijk toe te passen in de praktijk.

Wilt u ook inzicht in uw totale energiekosten en -verbruik en het optimale rendement uit uw energiemanagement halen? Maak dan snel een afspraak met een van onze energie experts!