EKB Nederland Meerheide 100R 5521 DX Eersel 0497 87 00 13 info@ekbnederland.nl
Maak een afspraak met EKB

Over EKB

ekb nederland energiemanagement

EKB Nederland: onafhankelijk energieadvies op maat

EKB Nederland bestaat al wat langer, dat is aan alles te merken. Al vele jaren helpen we onze opdrachtgevers met veel succes aan het beheren en toekomstgericht maken van hun energieportefeuille, tegen de best mogelijke condities en voorwaarden. Dat is onze passie!

EKB Nederland heeft veel ervaring met onafhankelijk energieadvies en energiemanagement. Wij zorgen ervoor dat alle beïnvloedbare componenten worden geanalyseerd en geoptimaliseerd. Van het beheren van de aansluitingen en inkoopstrategie tot interne distributie en verbruik.

Wat onze klanten zeggen!
'EKB Nederland voegt veel waarde toe aan IGO-POST en begeleid ons bij de energie-transitie!'

Frans-Jozef Maas | CEO IGO-POST

Wat onze klanten zeggen!

Energie adviesbureau met toegevoegde waarde

Wat kunt u doen om uw totale energiekosten en -verbruik beheersbaar te houden en uw organisatie duurzamer te maken? En hoe zorgt u ervoor dat alle variabelen in deze ondoorzichtige markt op elkaar worden afgestemd, zodat betaalbaarheid, leveringscontinuïteit en daarmee uw primaire bedrijfsproces gewaarborgd is?

Het zijn specialistische vragen die vaak aan ons worden gesteld, de antwoorden daarop is exact de toegevoegde waarde die u van ons mag verwachten!

Energiemanagement is onze core-business. Dat doen we uiteraard niet ‘van de koude grond’, maar strategisch. Alle beïnvloedbare componenten worden op detailniveau geanalyseerd en op alle mogelijke manieren geoptimaliseerd. Behoeften van onze opdrachtgever staan hierbij centraal. Vanuit doelstellingen en specifieke behoeften bepalen we wat nodig is om tot het gewenste eindresultaat te komen, voor nu en in de toekomst!

Wat onze klanten zeggen!
''Een specialist die zorgt voor de juiste strategie en een optimale uitvoering en beheer, wij zijn ambassadeur!' '

Paul Berden | Algemeen Directeur Berden Mode en Wonen

Wat onze klanten zeggen!

Team van gespecialiseerde medewerkers

De energiewereld is erg complex, dit vergt samenwerking met experts die op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen in de energiebranche. EKB Nederland beschikt over een team van energie-experts. Onze opdrachtgevers dagen ons continue uit om door te ontwikkelen, en onze dienstverlening verder te verbreden, te verdiepen en te optimaliseren.

Om die reden heeft EKB Nederland diverse specialisten en organiseren we regelmatig interne kennissessie, zo blijven we ons ontwikkelen en kunnen we onze opdrachtgevers van toegevoegde waarde blijven voorzien!

Duurzame relaties

De filosofie van EKB Nederland is even transparant en doelgericht als haar dienstverlening: ‘Zaken doen met EKB Nederland moet rendement opleveren.’ EKB Nederland heeft een divers klantportfolio voor veel verschillende opdrachten. Maar wat alle opdrachtgevers gemeen hebben, is de duurzame relatie met ons. Dat vinden we belangrijk en daar zijn we trots op!

Wilt u ook profiteren van onze expertise en het optimale resultaat boeken omtrent uw totale kosten én verbruik van uw energiecasus? Nodig dan gerust een van onze specialisten uit voor een kennismakingsgesprek, zodat we de mogelijkheden op maat kunnen bespreken!